Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns många Snövit, med eller utan en glittrande krona. De finns därute och hjälper sina medmänniskor. Du är en av dem, du vet själv vem du är!


SNÖVIT

 

 

Jag är Toker

lite galen men aldrig elak.

 

Nu är jag en sökare

har en vän jag letar efter.

 

Hon är en sann människosjäl 

speciell att hon, visst ser ner på mig,

men bara för att jag inte är så lång.

 

Men hon ser aldrig ner på mig 

som människa, som en själ.

 

Nu har hon försvunnit 

har alltid funnits hos mig

och mina sex kompisar.

 

Vi vet att hon kommer tillbaka,

hon gör det alltid,

för hon är en del av oss.

 

Vi vet det

för hon har kvar sin glittrande krona 

hos oss.

 

VI ÄLSKAR DIG, SNÖVIT! 

 

 




Övriga genrer av M M Mannheim VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-12-07 13:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och berörande skaldat!
2015-12-09

  Hanna Mari Wallin
så innerligt varmt och fint skrivet


2015-12-08

  överlevaren VIP
Sagolikt ordat!
2015-12-07

  StinaJ VIP
En vacker saga om saknad, men sagor brukar sluta lyckligt !
2015-12-07

    ej medlem längre
Fint, som en saga!
2015-12-07

    ej medlem längre
Ja Snövit har jag alltid gillat hon är min Disney favorit!
2015-12-07
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP