Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solterapi

Solsken idag.

Svårt att veta om dikten skall bli bunden eller fri, jag vet ju inte om det blir solsken fler gånger denna månad, det blir det nog.
Men jag binder texten ändå. Der har hänt. Framtiden, om vem vill spörja.




Bunden vers av Mim
Läst 213 gånger
Publicerad 2015-12-07 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim