Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige är ett rött kors



Stygnen är
som en glöd ovanför såret.

Det vill läkas

Aldrig har kraften

hos en människa
varit så tydlig som nu

genom brännskador
drunknade

och förtvivlade

och av världssamfundets
klarhet

eller hur




Prosa av Lars Gullberg
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-07 21:55



Bookmark and Share


  jimmy johansson
Ett kors flera kors.
2015-12-20

  jimmy johansson
Röda kruxet.
2015-12-19

  Jaseph
Gillar inte minst första hälften
med dess starka bildspråk
och rubriken
2015-12-11

  Nanna X
Man vill liksom måla en bild till den här, Bloody Red Cross...
2015-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg