Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



homonym V

 

Att få sladd

kan ge lite spänning i livet.




Fri vers av Peter Romance
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-07 22:39



Bookmark and Share


  bumerang
dubbelbottnad

2015-12-08

    ej medlem längre
Ordkonst = Underhållningsvärde!
2015-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Romance