Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är över nu

Så.
Så det är över nu.
det ingen vet

du och jag

Vi.
Vi är över nu.
Det som aldrig fanns

i någon verklighet

Du.
Du är över nu
Min vackra hemlighet

mitt ljus

Hur sörjer man
en hemlighet

som stupat

När ingen vet

?




Fri vers av Majalis
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-08 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Majalis
Majalis