Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt namn

 

Jag viskar ditt namn 

i mörkret

Jag ropar på dig

skriker högt 

ditt namn

 

Mörkret är lika svart

trots  att tomheten lyser

Kylan i mitt rum

är lika kall

som is 

 

Men mitt hjärta  

är varmt av kärleken 

till dig 

Av minnet att förevigt

 är jag din

 

Varmt för jag vet 

att du hör mig

För jag vet att du

väntar på mig 

lika ivrigt som jag väntar

 

Där uppe i din himmel

 

 

 




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-08 18:10



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Mycket vackert skrivet om saknad och sorg
i texten finns även kärlek och hoppfullhet, sammanflätade.

Applåder!
2016-01-08

  Chawa VIP
Texten håller en gripande ton av förtvivlan, men upplevs också mjuk. Mycket kärleksfullt skrivet till en saknad...
2015-12-15

  Titti Rydberg VIP
Förlåt att era kommentarer försvunnit
Fick göra om det för att få rätt på texten
Tack för hjälpen Peter
2015-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP