Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har börjat skriva lite under rasten på jobbet. Lite kortare texter.


Människorelationer

Vissa sväljer mig
itudelad hel
När ska de splittrade
sluta dela mig?
Närande syra omfamnar
Greppet är vasst
Mina skyddande vingar slår alla
Låter löftena gå genom mig
Smärta?




Fri vers (Fri form) av Liten bybo
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-08 22:14



Bookmark and Share


  cilax VIP
fina stråk här
2015-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Liten bybo