Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett meddelande från min mamma som gått över till andra sidan. Bilden: Anna Ancher, Solsken i det blå rummet


Nyckeln

Du måste tro på dig själv

Inget annat hjälper
Hur många det än är
som tror på dig
så hjälper det inte
om du inte tror på dig själv.

Det är nyckeln!

Visst kan du
få stöd från andra
men det avgörande är
hur mycket du tror på dig själv.

DÄR ligger befrielsen,
friheten och oberoendet.
DÄR ligger förmågan
att ge kärlek
att ta emot kärlek




Fri vers av KarinAmanda
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-09 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KarinAmanda
KarinAmanda