Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon orkade tyvärr inte leva kvar i denna världen längre (lånad bild)


Till min bästaste vän

Du lyfte dina vingar
likt en svan
flög du bort
Bort från oss
Du flög till den
ditt hjärta har kär

Flög till en bättre värld
till den öppna famn
som Björn höll upp
för dig
Du lyfte vingarna
och flög lyckligt
In i tryggheten




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-09 16:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Fin stämning
2015-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP