Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur: Världen Mot Tinningen (2013)




*


nåra få viskande
försök till
uppvaknande ekar
övergivna här en
tung undangömt
klaustrofobisk cell där
bara maskiner
kan andas






*


det är en utrotningsanstalt en
ceremoni av
genomskinliga speglar som
hyllar allt utstött
hånat och
aldrig sett






*


landskapet är omringat av
torterande röster bakom
ryggarna fyllt av
förstörda nätters
sårade ögon
utnyttjandet är
den smutsigaste drogen här









Fri vers av Erik Hall
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-09 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Hall
Erik Hall