Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast två ord.

Sol idag.




Fri vers av Mim
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-09 17:50



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Nej regn
2015-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Mim