Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gick fel min bror?

Vi står brevid varandra
dina läppar talar

jag hör dina ord
men förstår inte

minns vi så olika
av vår barndom

du verkar så bitter
dina ord är hårda

du har svarta minnen
något tung i sinnet

själv har jag gått vidare
lever här och framåt

störst är att kunna förlåta
finna inre ro..









Övriga genrer av Tosca
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-09 21:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra...
2015-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca