Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjukdom

du blev sämre och sämre
tillslut kunde du inte blunda
för det som kröp fram i spegelbilden

din mor bad dig vara rädd om hjärtat
som bankade bakom din sköra bröstkorg
i panikartad smärta

hela du sprang ett maratonlopp
fast du inte orkade röra dig framåt

kanske måste man bli sjuk av stress för att kunna stanna upp, för att kunna bli fri

läkaren gjorde dig frisk med tabletter
ett snitt tog bort det onda

nu flödar kreativiteten i dig igen
blockeringen är utsuddad

du lever igen




Fri vers av isabel louise
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-10 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isabel louise
isabel louise