Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sönder

han rev tryggheten i bitar
och känslan försvann
precis som han lovat

hon sjönk lite där och då
in i paniken och slöt sig likt en snäcka
och han kastade henne kall i sinnet mot botten

vad han inte visste var
att han följde med i farten

i fallet revs hjärtan ut med lögner
kalla bokstäver som på något sätt blev ord

kylan rullade in den där natten
då när de gjorde sönder varandra




Fri vers av isabel louise
Läst 281 gånger
Publicerad 2015-12-10 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isabel louise
isabel louise