Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var är vinter?;-(


Snöflingor



Lukten av regn
känns i luften

tills jag ser de vita,
blöta snöflingorna

som fallar på min hand
och smälter droppande




Fri vers (Fri form) av Ritva
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-10 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ritva
Ritva