Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panik + Ångest = Panikångest

Panik.
Ångest.
Panikångest.

Varför vill ingenting som jag vill??
Varför går allting rent åt helvete hela tiden??
Varför?

Panik.
Ångest.
Panikångest.

Vill bara slippa allt detta.
Vill bara slippa allt jävla skit.
Vill bara dö!

Panik.
Ångest.
Panikångest.

Jag orkar fan inte mer nu...
Jag orkar inte lida.
Jag orkar inte skämmas.

Panik.
Ångest.
Panikångest.

Tack vare DIG så är jag här nu.
Tack vare DIG så vill jag ta mitt liv igen.
Tack vare DIG så skäms jag över mitt liv.

Panik.
Ångest.
Panikångest.

Tack vare DIG måste jag gå igenom allt det som jag inte vill gå igenom.
Tack vare DIG måste jag lida.
Tack vare DIG måste jag vara rädd.

Panik.
Ångest.
Panikångest.

Sitter vid min dator och gråter.
Sitter vid min dator och skäms.
Sitter vid min dator...

Panik.
Ångest.
Panikångest.

Jag vill inte detta.
Jag vill inte vänta på beslutet.
Beslutet som säkert kommer med ännu ett förlorande.

Panik.
Ångest.
Panikångest.

Sitter och sneglar över axeln.
Sitter och oroar mig.
Oroar mig över att Du eller någon som Du känner ska komma hit...

Panik.
Ångest.
Panikångest.

Jag vet om att de inte skulle släppa in Dig eller någon annan utan att fråga mig först.
Men jag är ändå rädd.
Rädd för mitt liv.

Panik.
Ångest.
Panikångest.

Sitter och skriver detta på en säng i ett vitt rum.
Sitter på en säng i ett vitt rum, innanför två låsta dörrar.
Jag är ändå rädd för mitt liv.

Panik.
Ångest.
Panikångest.

Rädd för att bli mer skadad.
Rädd för att någonting ska hända min familj.
Rädd för Dig, Din familj och Dina vänner.

Panik.
Ångest.
Panikångest.




Fri vers (Fri form) av ©Anniz
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-10 17:59



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Hur du förmedlar, kramiga applåder!!!
2015-12-11

  SatansSon
bra text. men skulle tjäna på att kortas ned-lite granna,

2015-12-10
  > Nästa text
< Föregående

©Anniz
©Anniz