Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text som kan tolkas på många olika sätt. en text om vad som känns som en verklighet eller dröm.


svarta bergen

hon sitter där på en sten någonstans i skogen där hon aldrig varit förut
hon hör inte
hon ser inte
hon känner inte
hon bara är där för en stund
hon glömmer allt runtomkring
hon bryr sig inte
hon vaknar nu ur den dröm hon önskar var sitt liv




Bunden vers av Fridah Johansson
Läst 486 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-10 18:29



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Fridah Johansson
Fridah Johansson