Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöden efter ruset

Ingen som ser min verklighet
Det behövs inget mer
Ser hur allting börja luta
Försvinner ut ur min fönsterruta
Flyger iväg över alla ljus
Och om våra vägar mötts
Då ligger vi på en sommaräng
Långt bort ifrån denna illusion
Vi är en ren växtlighet som svänger i lek
Växer upp ifrån mark och grund
Förlåt för alla mina svek
Förlåt för vad jag inte blev
Borde fattat bättre än det här
Ville bara leva mitt liv i fred
Men sorgen var allt jag såg hos alla er
Så nu skall jag ta den i min hand
Veckla in i ett litet brev
Skicka det till himlen
Och om mitt hjärta bär
Det spelar mindre roll
För nu är det sålt
Bara till dina ögon




Fri vers (Fri form) av Starchilled child
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-10 23:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat full av känsla :) kram
2015-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Starchilled child