Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå fontän




Jag känner dej

och du gråter
vid en blå fontän



i en tidig morron
en liten stund



sen går du
uppför de höga dalarna



förbi bergen



fram mot staden
och hem



och bakom
lämnar du natten


förälskad och vid liv




Prosa av Lars Gullberg
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-12-11 00:42



Bookmark and Share


  jimmy johansson
Jordisk.
2015-12-20

  jimmy johansson
Kakelklotter.
2015-12-19

  Minkki VIP
Det är inte mycket till konstruktiv kritik, men - bara så vackert. Nanna X:s undran förenar jag mig med, klurigt slut.
2015-12-11

  Nanna X
Ja det är vackert. Gillar slutet när man undrar över om det är natten eller människan som är förälskad och vid liv...
2015-12-11

  Jaseph
Här berättar dikten som en folkvisa
utan några åthävor alls. Det är drömskt. Det är så vackert.
2015-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg