Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga ord behövs

Jag söker orden
orden som inte finns
Daggdroppar glittrar
solens första strålar
smakar sött av nektar
Kom, sjung med mig
Lärkan hon som drillar

Jag saknar orden
orden som en gång fanns
Smekande över läppar
när dagen sakta vaknar
doftar varmt av huden
Kom, sjung med mig
Svalan hon som seglar

Jag minns orden
som aldrig sas




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 430 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-12-11 09:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och tänkvärt skrivet!
2015-12-27

  Marita Ohlquist VIP
"Jag minns ordern
som aldrig sas"

Kroppen talar sitt tysta språk.
2015-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson