Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beröringens terapi

Det finns ett behov av att beröra, vilka saker, får dig att lugna ner dej?
Dig finns också, men uttalas dej.
Dig finns också, som en annan person.
När jag slår på min nervösa "string" / sträng, är jag någon annan än den jag vill vara , Ibland.
Ibland vill jag vara nervös, för då har jag ett upplopp av energi inom mig.
Vad åt jag till frukost? Två bananer, en liten yoghurt, så naturlig som den kan vara, massor med socker inuti den, och så naturlig som den kan vara, det vill säga utan konserveringsämnen, socker är väl ett konserveringsämne i sig?
Bevarar smaken. Eftersmaken, Måske( Det danska kanske).
Jag blir lugn av att röra vid min lersnigel. Ibland huvudet på en ängelfigur, som inte jag äger. Behovet att röra, är sensualism, eller det som för alltid behöver vara, att människan behöver en maskot, ibland är det den egna partnern. Finns inte någon sådan, behövs ibland ett substitut.




Bunden vers av Mim
Läst 115 gånger
Publicerad 2015-12-11 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim