Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag 11


Jag smekte ditt nakna
skulderblad
ögon känsliga för ljus
Avståndet ökade
likt floden breddar sig
där havet tar vid 
Du själver till i eftergråt
sömntunga  ögonlock
fladdrar lätt
utan att öppnas
Likt nattfjärilens
sköra vingar
Kärlekens baksida




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 344 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-11 12:49



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det fyller, flödet i orden med rytm och klang poetiskt djup... Tack!
2016-03-20

  anits VIP
Starkt och mycket gripande skaldat!
2015-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson