Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu

Bestämt och med eftertryck
hävdas en åsikt:

Tvivelaktigt,
måste man kalla
ledarapornas
beslut

Bortträngd och undanknuffad
gråter vår framtid

Okunskapen
måste väl stoppas
och krossas och dö
till slut

Och omedvetenheten faller
lurad av oss
som taktfast bryter framtid
och lämnar efter oss ett då

Vi klyver tiden
med ett gemensamt nu




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 523 gånger
Publicerad 2006-04-26 07:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin