Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har lärt mig en del.

En gång när jag var ung
Önskade jag att det fanns en önskebrunn
Jag minns den tid högt över trädets topp
Den kväll då stjärnan föll
Det finns ingen kärlek lika högt

Kom och vandra med mig
Vi sjunger vår sång när vår tid är kommen
Vi kan dansa under stjärnor med händerna högt
Var min snöflinga i vinterns storm
Du har lärt mig om livet
Du har lärt mig om hopp

Kapitel för kapitel
Med stora ord berättar vi vår historia
Med små ord sjunger vi vår sång
Det är en stor värld vi lever i

Minns den kväll då stjärnan föll
Hos mig kan du finna tröst
Länge leve dig
Länge leve mig
Länge leve vi

Länge leve själen som älskade oss.

- M-L




Fri vers av MissLurifix
Läst 345 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-12-11 21:00



Bookmark and Share


  Kim VIP
Väldigt vacker fast sista raden hade jag lite svårt att smälta först, men å andra sidan kan ju inte kroppen älska oss, så vi får hoppas att själen älskar oss som mänskor och kropp då… men allt det där andra ger ju tillräckligt med liv ändå!
2015-12-12

  Robin V
Fint!
2015-12-12

    Jenny C
Vilken uppsluppen, mjuk text med liv och värme i. Jag gillar den mycket!
2015-12-11
  > Nästa text
< Föregående

MissLurifix
MissLurifix