Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvällsmat


Tildas snabblagade

1 portion
Koka 8 broccoli med ett paket färska spenatblad och en bit
skivad ingefära

äggröra
1 ägg
en tsk salt
spenat
1 avokado i 4 bitar
3 skivor strimlad skinka eller 1 bit skivat kycklingbröst
honung
apelsinjuice
müsli med frukt och nötter


Lägg broccoli, spenat och ingefära i äggröran


Ät gärna




Övriga genrer av frun
Läst 203 gånger
Publicerad 2015-12-12 02:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun