Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HURRA HURRA

Hurra, hurra
vad det känns bra
uti min kropp
när solen tittar opp
över hustakens rad
jag blir så glad

Hej och hopp vad kul
jag pumpar mina cykelhjul
tar mig en stärkande tur
före dagens första skur
hej och hå
nu cyklar jag på


© Palett




Fri vers av Palett
Läst 356 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-12-12 12:36



Bookmark and Share


  aol
Härliga rader som gjorde mej glad,
2016-02-02

  S.A.I. Steve Lando
gladlynt sköning
2015-12-17

  Anya VIP
Livsglädje över det lilla...så tänker jag när jag läser.
2015-12-17

  Sommarina VIP
Härligt. Blir glad av din text :)
2015-12-15

  Lindha W Gustavsson
En livgivande glad text - som kan behövas den mörka årstiden.
2015-12-15

  ULJO
Uppfriskande och glad text. Strålande
2015-12-14

  Heikki Hellman
Efter att ha läst dina glada rader började jag genast må bättre i denna vardagliga senhöst/förvinters plask, slask och mörker. Tack för ditt underbar elixir!
2015-12-13

    ej medlem längre
here comes the sun" med the Beatles är en höjdare att dra på när hon visar sig moder sol.trevliga rim palett.
2015-12-12

  Larz Gustafsson VIP
solsken kan göra enorm skillnad.
Därför har jag svårt för vintermasochisterna.
Jag föredrar sol och sommar.
2015-12-12

  Linda CH VIP
Glad och underbart sprudlande!
2015-12-12

  Kattfot
Tack för en uppiggande dikt. Dessa rader behövs i denna månad av julförberedelser, stress och mörker.
Önskar dig en trevlig lucia.
2015-12-12

  överlevaren VIP
Glada och uppiggande rader, tack!
2015-12-12

  Fredrik P. VIP

"hej och hå" och tack för din glada
dikt i decembermörkret. Den behövs!
2015-12-12

  ResenärGenomLivet VIP
Hihi...ja, visst blir man glad när solen tittar fram...blir glad även av dina ord...
2015-12-12

  Bo Himmelsbåge
Visst blir man glad o upplivad
denna årstid när solen tittar ner
då vill man cykla dansa joddla
o mycket mer...
Tack för att Du lyfter fram ljus
o glädje i min kropp
då kan man börja hoppas längta
drömma om vårens ljuva knopp!
2015-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Palett
Palett