Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina bidrag till Svenska haikusällskapets haikuverkstad i Stockholm igår. Jag har dock rättat stavfelet ;)


Haiku x2, dec-15

 

Midvinternatt
trädgårdarna fulla
av stjärnglans


Tiggarens mugg
till brädden fylld -
novemberregn

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 697 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-12-12 14:57



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ettan tycker jag är särskilt fin. En klassisk haiku, om man kan säga så.
2015-12-13

  Gunnel Eriksson VIP
Båda är bra men tvåan glömmer jag inte. Den rör vid det ständigt dåliga
samvetet.
2015-12-12

  Fredrik P. VIP

Gillar tvåan bäst, med ett något överraskande slutrad.
2015-12-12

    ej medlem längre
Här lyckas du verkligen få till det. Överraskande knorr i slutet på båda.
2015-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H