Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintersolståndet

När solen går upp
bak Ales stavsten
har jordehjulet
avverkat än ett varv

Med årets längsta natt
tillända börjar
hjulet sin bana mot
Liv och ljus, lust och fägring




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 184 gånger
Publicerad 2015-12-12 16:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver fantastiskt bra
Mvh annokas
2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar