Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden läker alla sår men känslor försvinner aldrig


Tid har passerat

Tiden passerar och säger sig läka alla sår
Men känslorna för dig är samma som igår
Tiden passerar men jag tänker på dig än
Från kärlek och närhet till att bara va din vän
Bara så du vet så finns jag alltid vid din sida
Att du inte ens är min vän får mig att lida
För att vi var så nära en gång i tiden
Ge mig en chans att få vinna denna striden
För jag älskar dig och kommer alltid göra
Att du säger mitt namn är allt jag vill höra
Inombords skriker jag ditt namn varje dag
Och varje natt jag gråter och känner mig svag
Jag vill spola tillbaka tiden till våran första kyss
För jag minns det som om det hände nyss
Tiden passerar och ska läka alla sår
Men jag undrar om du verkligen förstår




Fri vers (Fri form) av Michael Em Moore
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-12 17:26



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
jo så smärtsamt kan det vara
2015-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Michael Em Moore
Michael Em Moore