Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medvetet / omedvetet



Allt i livet är beroende
av balans.
För mycket, för litet,
leder ingenstans.

En enstaka grad
i världens hav
förändrar livet
och vad jorden gav.

Man sparar pengar
och eldar kol
och detta är mer än
vad atmosfären tål.

Vi gör alla som
den italienske kaptenen gör.
Vi vinkar glatt, när
båten mot klipporna kör.




Fri vers av Martin Lind
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-12 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Lind
Martin Lind