Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden



Halvmånen lyser så nära
ändå så långt bort
lyser i augusti och sommaren
känns alltför kort.

Värmen har bytts
till svalare dagar
och grönskan vill gulna
i sommarens hagar.

Svalans ungar till djärva
flygare var kort
när kylan kommer
så flyger de bort.

'Vi kan åt tiden
inget göra
när frosten kommer och
inte svalors sång kan höra.




Fri vers av Martin Lind
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-12 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Lind
Martin Lind