Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Fången
Mellan raderna
I det osagda,
i det outtalade dunkla.

Blott i tanken
Existerar
Det som aldrig blev
Det som aldrig sades
Och det som aldrig gjordes.

Det som inte hann bli mer än en förnimmelse
Flyktig och impulsiv
Existerande bara i stunden mellan det att den hann födas - för att lika snabbt dö ut

Som ett tillfälligt mönster bland neuroner och synapser
Och nivåer av hormoner
Mätta i dina hjärnsubstanser

Tankemönster
Som hinner glömmas bort
Innan det att de hinner bli till en vana

Inte som
de mörka tankar
Som sätter färg på din hjärna
Och målar våra själar
I tusen nyanser av svart




Fri vers av De_kallar_oss_poeter
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-12 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

De_kallar_oss_poeter