Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterlust

ute skriker alla vindar

sympatiserar med min själs hopplöshet

de söver mig med sin känslolösa kyla

i ensamheten svävar jag mot ditt heta inre

försvagas min kropp för att formas i din

i mina drömmar kväver jag din nakna kropp

och min kropp fyller din lust

våra vilsna kärnor utan riktning

du ser stjärnor falla när jag kommer in

elden slickar himlen när jag inser att du blundar och njuter




Fri vers av Henning Hson
Läst 216 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-12-13 17:30



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så stark poesi om kärlekens kraft som tar mig in i virvlande strömmar till en eufori av blixtrande stjärnor!!
2016-01-19

  agneta pichler
Oj så vacker passion
2016-01-11

  Åsa Njunjes
Här fanns det längtan och passion! Gillar!
2016-01-09

    Bo Malte
känslomässigt laddat men ändå skir och bräcklig.../ gillas mycket
2015-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson