Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kul att åter känna lust att skriva och läsa


Återvändare

Annandagar
att mötas igen

Läsa gamla vänner
"Long time no see"

och nya
"What is to be"

Riddar Roland
Tillbaka på poeter




Fri vers av Rolando Furioso
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-13 18:33



Bookmark and Share


  Ranja Bjurman
Hej :-)
2015-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Rolando Furioso
Rolando Furioso