Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skämtsam- en ideologi bland många.

Det är skönt att skämta,
när får jag nästa chans?

I Några dagar har jag kunnat skämta, bland släkt och bland vänner,eller sammanhang? (förvirrat ansiktsuttryck, teatralt, haha) Min kognitiva förmåga stärks.




Fri vers av Mim
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-12-13 19:14



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Jag skrattar, förstår din humor ideologi
2015-12-14

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Humor är för en utttråkad själ vad regnet betyder för blomman.
2015-12-13

  Larz Gustafsson VIP
Hur kan skämtsamhet vara en ideologi?
I och för sig är liberalismen ett skämt, liksom anarkismen, men ändå...
2015-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Mim