Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit yta, Rosa Kant

Vit yta, Rosa kant. Vad månde det vara som jag åsyftar?
Visst är det väl konstigt att bland månens yta, ligger månens yta i en nagel, att skärskåda.

Skåda inte så att du skadar dig.




Bunden vers av Mim
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-14 15:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim