Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kulturfenomen


Kulturformen

Ligger potentialen, i en bunden vers, eller i den fria formen?




Fri vers av Mim
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-14 15:24



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Man kan få mer innehåll i fri vers, men för rytmens skull är det bra att ha tränat bunden vers
2015-12-14

    ej medlem längre
Ingenstans, den ligger i text i sig
2015-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Mim