Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synsam

- Visste du att Synsam har halva priset på bågar?

- Nej, jag visste inte ens att de säljer motorcyklar.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Dan Myrbeck
Läst 232 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-12-16 17:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Fyndigt och kul skaldat!
2015-12-19

  Rise Little One
Fyndig dialog :)
2015-12-18

  louisegirl
Haha denna var bra ;)
Gillar!
2015-12-18

  Lars Hedlin
Vafasen inte jag heller! :)
2015-12-18

    ADI Nehlin
:-) gillar
2015-12-17

  ResenärGenomLivet VIP
Du är rolig, du...:-)))
2015-12-17

  överlevaren VIP
Det är tuff bransch, så det är viktigt att se brett!
2015-12-17

  Irene Åberg
Hej Här satte du den igen*Utmärkt
Med Synsams hjälp kan du
Cyklar*Bågar*Beskåda*Kram


2015-12-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Absolut kul!
2015-12-17

  Gunnel Eriksson VIP
Vi tänker på det som ligger oss närmast.
Rolig dialog.

2015-12-17

  Ingrid Trolle
Åter igen en rolig text
ur ditt aldrig sinande
rika ordskafferi. :)
2015-12-16

    ej medlem längre
Haha.. Visste du att motsatsen till bantare är Specsavers..
2015-12-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja något med mc
och bågar skrev jag
en limerick om för
några år sen, ett
populärt tema!
2015-12-16

  Marita Ohlquist VIP
Du har gjort de igen, skrivit en bra text om skilda världar!
2015-12-16

  Maria Sundelin VIP
Ords många betydelser
2015-12-16

  M.Eta
Nej där är motorcyklar utom synhåll!
2015-12-16

    ej medlem längre
Är man hängiven MC förare så är man! Lätt att bli enögd då.
2015-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck