Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite för privat

på rökig jazzklubb
i en stad
vi inte kan
någonting
om

var det meatpacking district?
ja två biljetter,
tack

och jag har aldrig känt
mig så otrygg och självsäker
och tom
som då

hjärta utav granit
och jag ägnade dig inte
en blick
under tiden jag kände de andras
på mig

och jag har aldrig känt
större förakt
mot något levande ting
än när du varsamt la
armen runt min midja

och allt jag ville var
att bryta mig loss
brytas ner
bryta upp

känna deras blickar
över min kropp
och känna mig lika utnyttjad
av de andra som jag
gjorde utav dig

man vänjer sig lätt
vid
obehag,
och efter det,
är det i
det närmaste
oundvikligt
att inte söka det
igen

det är något
förföriskt i tomheten
som jag aldrig,
riktigt,
lyckats sätta fingret på

men där och

var det
inte riktigt någon
som ifrågasatte någonting

särskilt inte
något fult
köpt för
pengar




Övriga genrer av Ms.Sophy
Läst 314 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2015-12-14 19:01



Bookmark and Share


    Björka
underhållande...
2021-12-15

  Lustverket VIP
Elegant.

det är något
förföriskt i tomheten
som jag aldrig,
riktigt,
lyckats sätta fingret på


Hög klass på den :)
2021-12-15

  K.S. Sollenhag VIP
Mycket mänsklig,
2017-05-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra, Ms. Sophy
2015-12-15

  Li-Lo
vilken melodi! Wow Flöde rytm och en historia som berör. mycket bra
tack//Li-Lo
2015-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ms.Sophy
Ms.Sophy