Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Favorit i repris!


NAKNA UTI BARA TOMTELUVAN

 

I ett hus vid skogens slut

liten Tomtefar och Tomtemor

nakna uti bara luvan

travar kring och stökar

kokar tomtegröt till aftonvard


Tomtefar slevar gröten ljummen

med kanel och sirap

lägger uppå Tomtemors ljuva kullar

suger, slickar ivrigt av det goda


önskar ännu en portion

att svulten hunger mätta

en klick i skötet, sockrad sött

lockar fingrars upptäcksfärd

tungan slinter mellan läppar röda


liten Tomtemor suckar, stönar,skriker

"Jaa, låt julen komma!"




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 575 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-12-24 08:48



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Härligt!!
2015-12-28

  Lars Hedlin
Najs najs ;)
2015-12-27

  Rise Little One
Den vilda leken i jultider ;)
2015-12-26

  Valter Örn VIP
Julmys av hög potens ...
2015-12-25

    ej medlem längre
Hoppsan!:)
2015-12-25

  M.Eta
Roligt!
2015-12-24

  Marita Ohlquist VIP
Wow!!!
2015-12-24

    ej medlem längre
Tack för den reprisen...alltid lika kul att läsa!
2015-12-24

  Peter Olausson VIP
se det var då en välsignad jul!
2015-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP