Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattens vridna huvud.

Han tittar sig runtomkring, och konstaterar, att så här ser världen ut.




Bunden vers av Mim
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-15 14:37



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Helt rätt, men med vilka ögon ser han. Kunde ju varit en hon också
2015-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Mim