Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirrad lek, eller är den solklar?

Min katt och jag, leker en lek, han är katten, jag är råttan.




Fri vers av Mim
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-15 14:44



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Godisråttan
2015-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Mim