Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övning & färdighet - Limerick


Till Himalayas snöklädda topp
en yoganovis klättra opp
Nu idkar hon sex
med sån knipreflex
som kastrerar snopp efter snopp




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 1665 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-26 13:52



Bookmark and Share


  Madjori
Du är duktig...
får mig att skratta...
älskar rim....
Kommer att fortsätta läsa det du skrivit...

Hälsn. Madjori
2006-06-23

  TBJ
Hehehe fan den var bra den där hehehe
2006-05-28

    Oprofessionell
Vilket gott skratt jag fick såhär i förkylningens tid.
Du är som vanligt väldigt duktig på det du gör, fast det vet du nog redan. :)
2006-05-02

    ej medlem längre
*asg* Tack för dagens garv, den var verkligen
asbra ju! *fnissar*
Du är så rodnande bra på sånt här!
2006-05-01

  Janjohan
Ojsan! Hoppas hon har varningstext.
2006-04-27

  Elin S
Hihi, så tokigt. Du är, som redan sagts, duktig på limerickar!
2006-04-27

    NoMi F
Nä men vad den är vass
Stackars den som kommer
i närheten då
Fint knåpat
2006-04-27

  Svante
Ajj!!! Ett litet minus för den smärtsamma känslan.
2006-04-26

    ej medlem längre
Du har vrekligen skills på det här med limerickar :D
love it.
2006-04-26

  Rune Thorsell
Här ligger Susanne Lanefeldt i lä!
2006-04-26

    Janniqa
shit du måste ju ha rimlexikom som din heliga bibel :-)
2006-04-26

  Bodil Sandberg VIP
Stort skratt...du ä bara för kul Daniel...
2006-04-26

    vilsenflicka
hur gör du? oslagbar humor.. brukar inte gilla limerickar annars men det här är ju underbart
2006-04-26

    ej medlem längre
haha fan vad ball att folk skriver limmerickar! det höll jag på med ett tag, det är kul.
den här tycks mig ha hämtat inspiration från:

det bodde en kvinna i gränna
som kunde sin stjärtmuskel så spänna
att hon i detta hål
kunde strypa en ål
ja tillochmed vässa en penna

(är det hasse o tage måntro? well it's a classic)

keep i up!
2006-04-26

  Nettan
Haha jobbigt i längden kanske:)
2006-04-26

  Cris
Oh..hon kan inte ha inkontinensbesvär... i alla fall..
2006-04-26

  BlåhäXa
oj, en äkta yogi behöver inte klättra upp i himalaya för det! ;-)
2006-04-26

  Paulina LH VIP
Hahahahaha, väldigt bra limerick! Högsta betyg!

Jag hade nog skrivit 'en knipreflex'. ('en... som', istället för 'sån... som').
2006-04-26

  Markattan
Japp, övning ger färdighet, inte att förneka ;o)
Kul limerickat!
2006-04-26

  DanSan
.


Ja Yes där satt den

kniper igen!!! hahaha

Hon kan ju pröva med spetsen . . . hehehe



.
2006-04-26

    ej medlem längre
sanslöst
roligt!
2006-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP