Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God Jul önskar jag Er alla!


Snart är det jul

 

Ute är det mörkt och vinden viner

och utan snö fryser träden nakna

 

Himlen tänder sina stjärnor 

för alla hjärtan som är vakna

 

Om en vecka är det jul igen

i varje hem och i varje stall

 

Jesusbarnet

gav hopp till världen

och för Hans kärlek 

är ingen kyla alltför kall

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Fem hjärtan VIP
Läst 828 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-12-17 01:32



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint tänkvärt och berörande skaldat!
2016-01-15

  Lars Hedlin
Så fint du skriver vännen :) kramar <3
2015-12-18

  bumerang
Fin julstämning. Tack.
Och God Jul till fina dej<3
2015-12-17

  Bo Himmelsbåge
Tack, vännen, för Din fina, rimmade Julhälsning, med öppen famn och en Hjärtevarm, God Jul själv!
2015-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP