Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väldigt korta och spontana ord, inför en närstående som lämnats kvar.


Förening

Den kärlek lever, evigt stark,
som trotsar tidens makt,
den fyller hjärtats bo.

Den väntar, i enkel tro,
ser livet spelas, bli lagt,
vandrat, över törnbeströdd mark.

När tid är inne, cirkeln sluts,
vad varit kommer åter, så vet,
tvivel borta, rädsla förskjuts,
förbytt till föreningens evighet.




Bunden vers (Rim) av Unikum VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-12-17 01:56



Bookmark and Share


  Titti Rydberg VIP
Tyckte mycket om denna texten-
Applåd och bokmärke
2016-04-13

  lodjuret/seglare VIP
Jag har nu bokmärkt texten
2015-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Unikum
Unikum VIP