Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Irriterande, ibland fungerande.


Inget man kan skriva om

Är mina tvångstankar irrationella?
Är alla tvångstankar irrationella?
Hur uppkommer dom?




Bunden vers av Mim
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-12-17 13:14



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Under tvång säger sig själv
2015-12-17

  Larz Gustafsson VIP
Roten till dem är nog rädsla och otrygghet - misstänksamhet.
2015-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Mim