Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tärningsspel / Kärleksspel


homonym 6

 

Att få sex

är inte alltid så lätt!




Fri vers av Peter Romance
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-12-17 20:09



Bookmark and Share


  Amari
Nej det skall gudarna veta!
När man som mest är i behov av det, så tycks det lysa som mest med sin frånvaro.
Men om man till varje pris vill undvika att få sex, om man vet att man blir bränd, och är ute ur spelet då, så kan man ge sig sjutton på att de lyser där som stoppljus mot en.
Ögonen, sex stycken, poff, och man är utslagen.
2015-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Romance