Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: http://www.stockphotos.ro/


Ordlöst och stilla nu

 

Allt förändras

minut för minut

det som var tungt

svävar nu lätt

 

Ett fallande dun som

vindraget fångat

i just denna stund




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 623 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2015-12-17 14:13



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Känns skönt att lugnet äntligen kommer.
2016-01-08

    Oprofessionell
lugnande, mjukt och fint landar orden.
2015-12-21

  louisegirl
Rofylld lättnad, efter något svårt <3
Fint!
2015-12-19

  Eva Helene VIP
Mjukt och vackert i en hoppfull ton.
2015-12-18

    Dan Myrbeck
Bra ordat om
det ordlösa.
2015-12-18

  Ingrid Trolle
Mjukt och fint
som ett fallande dun
2015-12-17

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla...fint...
2015-12-17

  Chawa VIP
Rogivande stämning... "som ett fallande dun..."
2015-12-17

    ej medlem längre
Härlig känsla när det tunga och svåra lättar och försvinner!
Fin bild till!
2015-12-17

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar befrielse, lugn och harmoni!
2015-12-17

  Quasimodo
En mjuk och fin text som skapar stillhet och lugn.
2015-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP