Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varning för kvinnor

Det är länge sedan jag tog körkort, så det enda
vägmärke jag kommer ihåg är "Varning för
kvinnor" - det där med två bröst.




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 675 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2016-01-28 17:06



Bookmark and Share


  mike irow
bra klurad
2016-02-12

  Lars Hedlin
Ja just det ja .) he he
2016-02-03

  anits VIP
Oj, oj det kunde ha ställt till det, det!
2016-02-01

  ResenärGenomLivet VIP
Då är det nog bäst att bilen får stå tills du repeterat märkena...annars kanske du får fel fokus...
2016-01-30

  Teresia Ridell
Hahha, och just brösten hos oss kvinnor är väl det mest mjuka och "ofarliga" ?
2016-01-30

  Eva Helene VIP
Oj, tänk vad det har ställt till det för dig!
2016-01-30

    Lena Söderkvist VIP
Varning för skarp kurva skall det vara... hihihi.
2016-01-30

  Anya VIP
hmhmhm...funderar...är det märket med två kullar??? Undra varför man ska akta sig för kvinnor?
2016-01-29

    ej medlem längre
Hoppsan!:)
2016-01-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Konstigt att just detta märke fastnade i minnet :)
2016-01-29

  Gunnel Eriksson VIP
Vilken association!
2016-01-29

  Maud Louise
Bildminne kan ibland vara starkare än orden :)
2016-01-29

  Bibbi VIP
:-(

2016-01-29

  Ingrid Trolle
Oj vilken viktig upplysning.
Ett märke jag alltid trott
var en varning för gupp -
i vägbanan. :)
2016-01-28

  Blomma-Stjärna VIP
:-)
2016-01-28

  soligajag_1 VIP
Hahahha. . Kan fantasierna bli så höga??
Kvinnobröst. . 'Skrattar gott'
2016-01-28

  Gisela Nordell
haha, kul!
2016-01-28

  Federico Romano VIP
Tog aldrig körkort, hade nog behövt varningen.. Men jag skulle nog aldrig lyssnat i vilket fall..
2016-01-28

  Per Drysén
Synd att det märket inte finns på krogen.
2016-01-28

  Maria Sundelin VIP
Hihi sänk farten
Kramar
2016-01-28

  walborg
Du är rolig - fantasier gör verkligheten
2016-01-28

  Jeflea Norma, Diana. VIP
För tusan fick hon tills sist den tredje!
Hur kör du nu?
http://www.expressen.se/noje/extra/darfor-har-jasmine-tridevil-ett-extra-brost/

2016-01-28

    ej medlem längre
Hihi, kom tänka på en "Vägmärkeshistoria" som finns på nätet...
2016-01-28

  M.Eta
Kvinnobröst?, jag trodde den skylten betydde varning för sandbankar!!! Tur man inte ska ta körkort idag. Du är rolig du!
2016-01-28

  överlevaren VIP
Naket, brukar vara minnesvärt!
2016-01-28

    ej medlem längre
Hahaha, ja det kanske är bäst att vara försiktig!

2016-01-28

  Marita Ohlquist VIP
Oj, så tokigt det kan bli!
2016-01-28

    ej medlem längre
Ryggsim...?
2016-01-28

  louisegirl
Jag bokmärker denna ;)
2016-01-28

  louisegirl
Haha underbar...Bravo!
2016-01-28

  Rise Little One
Haha, det var precis vad jag tänkte fast jag vågade inte att säga det rakt ut :D
2016-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck