Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturlag

 

Den kärlek som jag hyser

är sprungen ur den bottenlösa

källans djup

 

varje ynka droppe berikar

flödet 

 

ju mer jag dricker

desto mer törstar jag

 

 

 




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 660 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2015-12-29 12:01



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Kärlekens källa är vacker så....det är naturlagen..
2016-05-09

    Birgersdotter VIP
Fin text.
2016-01-13

    Marica Dahl
Vilken härligt vacker kärlekshyllning. Väldigt snygga formuleringar som ger texten djup, snyggt skrivet!
2016-01-12

  StinaJ VIP
Så underbart du skriver. Helt makalös dikt som jag måste bokmärka
2016-01-06

  ResenärGenomLivet VIP
Den kärleken vill man inte vara utan...
2016-01-04

  louisegirl
Fantastiskt vackert skrivet
2015-12-30

  Ingrid Trolle
En mycket vacker
kärlek och en fin
metamorfos med
brunnens djup
2015-12-29

  ULJO
Briljant skrivet
2015-12-29

    Dan Myrbeck
Ja, utan droppar
inget hav.
2015-12-29

    ej medlem längre
Kärleken lyser i dina ord.
2015-12-29

  Eva Helene VIP
Du skriver så vackert och innerligt!
2015-12-29

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlek stor!
2015-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP